SMARTPHONEHOESJES – MY FAVOURITES + WIN!

I’m a smartphone addict.. Dagelijks ben ik heel wat uurtjes bezig op mijn telefoon. Instagram, Facebook, WhatsApp en noem maar op. Ik vind het dan ook belangrijk om mijn telefoon te voorzien van goede accesoires. Dit begint met een goed hoesje ter bescherming en kan uitgebreid worden zover je zelf wil. Op Smartphonehoesjes.nl zocht ik mijn 4 favoriete items uit. Jij maakt kans om ze alle 4 te winnen! Doe je mee?

FASHIONCHICK LIPS CASE
Dit is een softcase hoesje. Dat wil zeggen dat hij gemaakt is van plastic en makkelijk buigt. Ik vind het erg leuk dat dit hoesje doorzichtig is. Zo zie je namelijk ook nog de kleur van je telefoon. Verder is het hoesje afgewerkt met leopard print (my favourite) en lips. Super fashionable!

GO FOR ROSE GOLD
Rose gold is always a good idea. Dit hoesje van Spigen is erg stevig en zal jouw telefoon dan ook goed beschermen. Dit is een hardcase die je als het ware om je telefoon heen schuift. Het hoesje beschermt zowel de achterkant als een deel van de voorkant.

PROTECT YOUR SCREEN
Ik vind het zelf ook heel erg belangrijk om mijn scherm te beschermen tegen krassen e.d. Daarom gebruik ik deze glass screenprotector. Als je je telefoon dan toch per ongeluk laat vallen komt er een barst in dit hoesje i.p.v. het scherm van je telefoon.

KEEP CHARGING
Oh, wat heb ik dit gemist in mijn leven haha! Een auto oplader is echt zó fijn. Je plugt deze in je auto in en kunt je telefoon altijd opladen onderweg. Deze auto oplader is van het merk Belkin.

Ik ben heel erg blij met al mijn nieuwe producten. Smartphonehoesjes.nl heeft een breed aanbod qua telefoon accessoires. Naast de hoesjes voor iPhone, Samsung en alle andere bekende merken verkopen zij ook Blackberry Priv hoesjes. Voor ieder wat wils dus!

WIN WIN WIN!
Ik mag iemand blij maken met al deze producten! Zo tof!

Wat moet je doen?
1. Abonneer je op mijn YouTube kanaal
2. Volg @liekebiemans en @smartphonehoesjesnl op Instagram
Like Whatliekeloves en Smartphonehoesjes op Facebook
3. Laat in een reactie weten dat je meedoet!

De winnaar wordt bekend gemaakt op 10 maart. Succes allemaal!

Love, Lieke XOXO

Share

One thought on “SMARTPHONEHOESJES – MY FAVOURITES + WIN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.