SMARTPHONEHOESJES.NL – MY FAVOURITES + WIN!!

Smartphonehoesjes.nl is de grootste Nederlandse webwinkel voor telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. I love to pimp my phone! En ben bij smartphonehoesjes.nl dan ook zeker aan het juiste adres. Vandaag laat ik jullie mijn 2 nieuwe hoesjes & powerbank zien. Do you like it? Doe dan snel mee met de winactie en maak jij kans op al deze mooie musthaves! ARE YOU IN?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb een iPhone 6 en koos daarom ook voor 2 hoesjes die bij dit model passen. Heb jij een andere telefoon? Don’t worry, want er is een breed assortiment aan hoesjes en merken.

SPIGEN STYLE AMOR CASE
De meeste van jullie weten misschien wel al dat ik dól ben op (rose) goud. Ik was dan ook meteen in love met dit mooie hoesje van Spigen. De rose gouden bovenkant van het hoesje schuif je om je telefoon heen en de gouden onderkant klik je er aan vast. Hierdoor is je telefoon goed beschermd en ziet hij er ook nog eens super fashionable uit! Dit telefoonhoesje is te koop voor €26,95.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RICHMOND & FINCH MARBLE GLOSSY CASE
My favourite! Ik vind de hoesjes van Richmond & Finch echt te gek. Deze hoesjes zijn super trendy en stevig! Ik heb zelf gekozen voor het marble design omdat ik dol ben op deze print. Het hoesje is afgewerkt met gouden accenten and I love that. Deze pretty case shop je voor €42,95.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik vind beide hoesjes echt prachtig & helemaal mijn smaak! Welk hoesje is jouw favoriet? Kun je niet kiezen? No problem, want je kunt ze alle 2 winnen! Lees vooral even verder..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FASHIONCHICK KISS THE SKY POWERBANK
Deze had ik echt nog nodig! Zo’n handige kleine powerbank die je overal mee naar toe kunt nemen in je tas. Aangezien ik veel tijd op mijn telefoon doorbreng gaat mijn batterij snel leeg. Een oplader die je altijd bij de hand hebt is voor mij dan ook echt onmisbaar. Ik vind het design van deze powerbank leuk en het formaat is ideaal! Deze powerbank is te koop voor €24,95.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WIN WIN WIN!
Ik mag iemand blij maken met AL DEZE PRACHTIGE PRODUCTEN! Yay, zo leuk!!
– Spigen Style Amor Case
– Richmond & Finch Marble Glossy Case
– Fashionchick Kiss The Sky Powerbank

Wat moet je doen?
1. Abonneer je op mijn YouTube kanaal
2. Volg @liekebiemans en @smartphonehoesjesnl op Instagram
Like Whatliekeloves en Smartphonehoesjes op Facebook
3. Laat in een reactie weten dat je meedoet!

De winnaar wordt bekend gemaakt over 1 weekje (17 oktober 2016). Goodluck sweeties! XOXO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share

15 thoughts on “SMARTPHONEHOESJES.NL – MY FAVOURITES + WIN!!

 1. Super leuke winactie. Die hoesjes zijn zo mooi, die wil ik wel winnen. Ik vond je vlog ook erg leuk en heb hem een duimpje omhoog gegeven. Xoxoxo

 2. Ik doe mee voor mijn verjaardag op 19 oktober 😀 daarvoor heb ik het gebruikelijke gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (getweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 3. Gaaf zeg, ik doe heel graag mee. Vind die hoesje super mooi, en die powerbank is super schattig!

  Volgde jou en smartphonehoesjes al overal, behalve op Youtube dus dat heb ik nog maar even gedaan ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.