SOAP TREATMENT STORE EINDHOVEN + WIN!

ME-time is ontzettend belangrijk! Ik ben dan ook van mening dat elke vrouw zich af en toe mag laten verwennen. Denk bijvoorbeeld aan een manicure of misschien wel een massage waarbij je heerlijk kunt ontspannen.. Dit en nog veel meer kan bij SOAP TREATMENT STORE in Eindhoven. Ik maakte pas kennis met deze 3 floors of beauty en ben helemaal enthousiast! Ik vertel jullie er graag meer over!

so9  so8  so12

SOAP TREATMENT STORE was al gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, maar zit sinds kort ook in Eindhoven. De zaak is te vinden op de Nieuwe Emmasingel 15A. Sabrina de Veld is de eigenaresse van deze prachtige vestiging en zij vertelde mij dan ook met trots meer over SOAP.

so13

Ik nam plaats aan een grote mooie bar, waar ik werd voorzien van een heerlijke KUSMI thee. Klanten mogen hier plaatsnemen om wat te drinken en eventueel rustig een magazine te lezen. Wat me opvalt is dat er een hele fijne sfeer hangt in de zaak. Iedereen is vriendelijk en heel relaxed, daar hou ik van! Buiten dat ziet het er binnen ongelofelijk prachtig uit. Het design is heel strak en alles is erg mooi ingericht. Ik krijg meteen al zin om rond te neuzen!

so3  so4

SOAP TREATMENT STORE biedt de volgende treatments:
– Manicures
– Pedicures
– Waxing
– Brows
– Massages
– Facials
– Spray tanning
– Specials

De menukaart van SOAP kun je hier bekijken.

so1

Je ziet hier een prachtige lange witte bank waar je plaats kunt nemen voor een pedicure en manicure. Er wordt gewerkt met het merk OPI en er is een grote keuze aan lakjes. Daarnaast vind je de brow bar waar wordt gewerkt met Anastasia Beverlyhills. Ik ben dol op dat merk en ik ga hier dan ook sowieso mijn wenkbrauwen een keertje laten doen! Het waxen en kleuren van je wenkbrauwen is nu helemaal hot, dus ik vind dit een hele waardevolle toevoeging aan de treatments.

so15  so14

In de ruime behandelkamers kom je helemaal tot rust. Er hangt een rustgevende hamamsfeer en alles is mooi aangekleed. Hoé leuk is het trouwens om je vriendinnen, moeder of misschien wel vader te verrassen met zo’n behandeling! Een SOAP Giftcard is dan ook een hele leuke cadeautip!

so5 so16  so7  so17

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie eerste indruk van SOAP Eindhoven is. Welke behandeling zou jij wel eens willen doen?

so11

WIN EEN OPI GELCOLOR MANI 45. MIN T.W.V. €47,50!

Wat moet je doen?
1. Like Whatliekeloves en SOAP TREATMENT STORE Eindhoven op Facebook (must!)
Volg @liekebiemans en @soaptreatmentstore op Instagram
2. Laat een reactie achter voor welk kleurtje jij zou gaan!

Extra kans? Abboneer je op mijn Youtube kanaal en abbonneer je op mijn blog!
De winnares wordt bekend gemaakt op donderdag 23 juni. Goodluck girls! XOXO

Share

11 thoughts on “SOAP TREATMENT STORE EINDHOVEN + WIN!

 1. Ziet er heel leuk uit, en wat ontzettend tof dat je een winactie doet!
  Ik doe natuurlijk graag mee. Ik heb beide facebook accounts geliked en volg beide instagrams. Verder volg ik je blog op bloglovin 🙂
  liefs. Jonne

 2. Wauw, SOAP ziet er onwijs mooi uit. Ik vind die pedicure bank er echt heel chique uit zien. Leuke winactie, ik volg jullie beide accounts via Facebook en had de winactie gisteren al via Instagram gezien :-)!

 3. Leuke actie! Ik volgde Soap Eindhoven al maar nu Liek ook wat een leuk blog!
  Als ik win dan zou ik graag de nieuwe OPI Alice kleuren willen proberen gaaf! Mad for Madness is prachtig!

 4. Oeh! Heerlijk, eindelijk eens iets korter in de buurt 😉 Ik ga zeker eens een kijkje nemen, is altijd wel goed om jezelf af en toe te verwennen. Mijn favo kleurtje is Don’t burst my bubble.

 5. Super leuke winactie! Heb het geliked en gedeeld op Facebook en ook gevolgd op Instagram! (Mijn instagram is @benthebibi :)) De linker roze is prachtig!

 6. Wauw dat is tof! Ik woon vlakbij Eindhoven en ik heet Sabrina en ik ben gek op mooi gelakte nageltjes 🙂
  Het ziet er allemaal heel mooi uit, daar zou ik wel wat me time willen hebben! Een koraal kleurtje voor de zomer lijkt me mooi. Ik volgde je blog nog niet zo lang, de andere stapjes heb ik ook gedaan.

  1. 1. Like Whatliekelove op Facebook – CHECK
   2. Like SOAP TREATMENT STORE Eindhoven op Facebook – CHECK
   3. Volg @liekebiemans op Instagram – CHECK
   4. Volg @soaptreatmentstore op Instagram – CHECK.
   5. Geabonneerd op YouTube – CHECK
   6. Geabonneerd op je blog op bloglovin – CHECK
   7. Een reactie geven – CHECK
   8. en de kleur die ik het mooist vind : de rechter vind ik het mooist

   Wat een geweldige actie Lieke en wat een super mooie kleuren, eigenlijk vind ik ze allemaal mooi…. Zo zomers…..

 7. Echt gaaf en wat een prachtige winkel en zo rustig aangekleed..
  Net mooie make-up en geurtjes wauw.
  Volgde je al op Instagram, Facebook en YouTube en heb het ook gedeeld op Google..
  Zijn echt mijn kleurtjes de rose. Heb ik toevallig vandaag ook op met nailart..
  Groetjes Willeke ♡

 8. Hoop dat het aangekomen is wat ik schreef. Want onze verbinding is pfff en ben blij dat we over een maand weg zijn.
  Naar volgde je al en rosé is echt mijn kleur. Heb hem nu ook op met een donkere kleur en tegenovergesteld nailart opgedaan.. Maar een massage lijkt me heerlijk of mijn wenkbrauwen verven.. ziet er erg mooi en rustig uit.. een genot om al die foto’s te zien.
  Prachtige foto’s maak je..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.