SOAP TREATMENT STORE – GREEN PEEL®

Heeft je huid een oppepper nodig? Ga dan voor de Green Peel! Dit is een zeer effectieve peeling die SOAP heeft toegevoegd aan hun menukaart. Ik testte deze peeling voor jullie uit! Nieuwsgierig? Lees dan vooral even verder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Green Peel is een Aziatische peeling op natuurlijke kruidenbasis. Deze peeling wordt wereldwijd herkend als de meest veilige en effectieve peeling. De peeling haalt geen laagje van de huid af, maar hij zorgt ervoor dat het goede uit de huid naar bovenkomt. De huid wordt op deze manier snel vernieuwd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De producten en de peeling zorgen voor een natuurlijke verjonging van de huid. De Green Peel vervaagt rimpeltjes en ook vlekken op je gezicht worden minder. Daarnaast is de Green Peel heel erg geschikt voor mensen met acne. Om een optimaal resultaat te krijgen worden er dan wel 3 behandelingen aangeraden (met een tussentijd van 4 weken).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De behandelkamer bij SOAP Eindhoven is heel erg rustgevend. Er is fijn licht en het is mooi aangekleed. De peeling wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide specialisten. Als allereerste wordt de huid verwarmd en gereinigd zodat alles mooi schoon wordt. Je ziet dat op de foto hierboven. Heel erg fijn en ontspannen lig ik daar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daarna wordt de Green Peel met een speciale techniek in de huid gemasseerd. Het mengsel bestaat uit kruiden, algen, mineralen, enzymen en vitamines. Het prikt wel een beetje, maar niet op een vervelende manier. Hieronder zie je dat ik het Green Peel masker op heb. Na afloop is mijn gezicht wat rood, maar dit trekt wel weer bij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En het resultaat.. Een stralende jonge en vooral zachte huid! So soft! In de video hieronder kun je bekijken hoe zo’n Green Peel er aan toe gaat. Bij 7:45 ben ik bij SOAP Eindhoven en neem ik jullie mee naar de peeling. Doe je even je duimpjes omhoog als je de video leuk vond?

Een Green Peel zorgt dus voor een nieuwe huid. Dit wordt ook wel dé winterschoonmaak van de huid genoemd. Je kunt hier een kijkje nemen voor de prijslijst en de mogelijkheden!

Wat vind jij van de Green Peel? Zou je het graag eens willen uitproberen? Let me know!

Love, Lieke

Share

One thought on “SOAP TREATMENT STORE – GREEN PEEL®

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.