Sperry – Metallic Gold Boat Shoe

Gold alert! Ik heb weer een paar hele mooie nieuwe gouden schoentjes. Zoals veel van jullie misschien wel al weten ben ik dól op goud. Daarom ben ik ook ontzettend blij met mijn nieuwe Sperry Boat Shoes! In deze blogpost laat ik jullie zien hoe ik de schoenen combineer. Check it out!

spe4
Sperry, Authentic Original 2-Eye Metallic Boat Shoe – €125,00

Deze bootschoenen zijn gemaakt van leer en hebben een rubberen zool. De schoenen hebben een metallic look en zijn afgewerkt met een bruine veter. De Sperrys lopen echt héérlijk! Echt, het zijn net pantoffeltjes.. Ik zou er zo de hele dag op kunnen lopen! Als je voor Sperrys met een metallic finish gaat, dan kan het wel zo zijn dat de glans na een tijdje vervaagt op sommige plekken. Dit is bij mij ook zo, maar ik ervaar het niet als storend. De Sperry Metallic Gold schoenen zijn te koop voor €125,00.

spe6  spe7

Bij my golden shoes draag ik een leuke lente outfit. Die outfit bestaat uit een bruin suède broekje dat ik ooit in Barcelona gekocht heb en een top en jasje van Delousion. De top is gebroken wit en is heel mooi afgewerkt met lace. Het jasje is leatherlook in de kleur lichtroze. Om mijn outfit af te maken draag ik een bruin tasje van Michael Kors en gouden sieraden.

spe1  spe2

Dit is dan mijn look! Ik vind ‘m zelf heel leuk en ook heel draagbaar! Zou jij deze outfit dragen?

spe5
Marit Lemmens Photography

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van er schoenen vinden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Je kunt alle modellen bekijken op de website van Sperry.

Voor welk paar zou jij gaan?

Liefs, Lieke xoxo

Share

12 thoughts on “Sperry – Metallic Gold Boat Shoe

  1. Ze zijn heel leuk! Ik heb ze zelf in het lichtroze en ze lopen zo ontzettend lekker. Wat ben je trouwens al echt bruin!

    1. Fijn zijn ze hè! Ik heb ze nu ook weer aan, net slofjes! Lichtroze lijkt me ook heel pretty ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.