THE VELVET SHOE TREND

VELVET is on point! Dit mooie fluwelen stofje is terug van weggeweest. Je ziet het weer terug in topjes, bombers, broeken en zelfs in schoenen. Ik laat jullie vandaag 3 toffe velvet schoenen zien en vertel jullie hoe je ze kunt combineren. Voor welk paar ga jij?

BLUE DREAM
Met dit petrol blauwe paar steel jij de show. Deze schoenen zijn echte eyecatchers en maken je look dan ook echt af. De laarsjes hebben een blokhak van 7 cm. Dit is een prima hoogte, niet te hoog en niet te laag. Ik zou deze shoes combineren met een witte blouse en flared jeans met gaten op de knieën. Daarnaast lijkt het me leuk om een bijpassend tasje in een petrol kleur te dragen.

SHOE CRUSH
Yes, op deze oudroze velvet laarsjes heb ik een echte shoe crush. Want aaah, wat zijn ze mooi! De laarzen hebben een blokhak van 8,5 cm (perfect it is!). Ik vind dat de schoenen een feestelijke uitstraling hebben. So, are you ready to party? Ik zou deze laarsjes dragen met een oversized grijze knitted dress.

BLACK IS ALWAYS A GOOD IDEA
Als je niet warm wordt van de kleurtjes hierboven, kun je natuurlijk ook voor zwart gaan. Want hoe je het ook went of keert, zwart is áltijd goed. Deze zwarte pumps passen dan ook vrijwel onder elke outfit. Het velvet stofje geeft deze schoenen een feestelijke, luxe uitstraling. Ik zou deze heels combineren met een zwarte partydress!

Ik ben dól op velvet. How about you? Zoals je misschien wel al in de gaten had gaat mijn voorkeur uit naar het oudroze paar. Welk paar schoenen vind jij het leukst? Trouwens, je shopt deze schoenen bij Manfield met korting!

Love, Lieke xoxo

Share

2 thoughts on “THE VELVET SHOE TREND

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.