Tootz – Jacky Luxury, Coral Dress

Oh, wat heb ik zin in de zomer! Ik ben nu in Barcelona en het is hier echt héérlijk weer. Ik kan niet wachten tot dit zonnetje ook weer in Nederland schijnt. Ik laat jullie vandaag een zomerse outfit zien uit de webshop van Tootz. Deze outfit is van de nieuwe collectie van Jacky Luxury. Kijk je mee?
In verschillende winkels en webshops zie je de voorjaarscollectie alweer verschijnen. Mooie pasteltinten, felle kleurtjes, gave prints can’t wait to wear it!

IMG_1277  IMG_1278
Jacky Luxury, Coral Dress – €67,95

Hier draag ik de Coral Dress van Jacky Luxury. Dit is een klassiek jurkje, perfect voor het voorjaar! De jurk heeft een koraal peachy kleur. Je kunt dit jurkje leuk combineren met een paar mooie sneakers, slippertjes of hakken!

IMG_1262  IMG_1265

Wat ik zo leuk aan dit jurkje vind, is dat hij boven mooi aangesloten is en onder wat wijder uitloopt. De achterkant van deze dress is ook gorgeous. De jurk heeft namelijk een open rug met een V-hals en rits. Je shopt de Coral Dress voor €67,95. Naast de kleur koraal is hij ook verkrijgbaar in het wit!

IMG_1280

Onder het jurkje draag ik de Black Glitter sneakers van Est1842. De Black Glitter Sneakers zijn te koop voor €79,95.

IMG_1260  IMG_1257
Marit Lemmens Photography

Ik vind de nieuwe collectie van Jacky Luxury echt heel erg mooi. In deze collectie vind je allerlei musthaves voor het voorjaar. Jacky Luxury staat voor luxe kleding voor een betaalbare prijs. Je vind de nieuwe collectie hier. Wat is jouw favo item uit de nieuwe collectie?

 

Share

One thought on “Tootz – Jacky Luxury, Coral Dress

  1. Oh wat heb ik ook zo’n zin in de zomer! De warmte en de lange zomeravonden, can’t wait! Wat een super leuk jurkje! Coral is zo’n mooie kleur, heb zelf ook een paar jurkjes in die kleur. <3

    xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.