TOUTESTBELLE – WIN EEN TAS VOOR JOU & VOOR JE BFF

Het is tijd voor een vrolijke girly outfitpost! In deze blogpost laat ik jullie mijn nieuwe tas zien van Toutestbelle en show ik jullie hoe ik deze combineer. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de look vinden! Lees vooral even door tot het einde, want ik mag namelijk 2 tassen weggeven! Are you in?

 

Een weekje geleden zat ik nog in het heerlijke Marrakech. Samen met Sandra ging ik naar Riad BE Marrakech om mijn outfit te fotograferen. Het is overal zo mooi en kleurrijk, love it! Ik draag hier een roze dotted dress van NAKD. Het is een wrap dress, dus je maakt de jurk dicht d.m.v. een strik. Hij is voorzien van ruffles en perfect voor de lente/zomer. Onder het jurkje draag ik roze muiltjes met parels. Om de look af te maken heb ik gekozen voor de Envelop Clutch XL van Toutestbelle.

De Envelop Clutch is voorzien van gouden hardware en je sluit hem d.m.v. een drukknop. Je kunt de tas zowel crossbody als aan een schouder dragen. De breedte van de tas is 25,5 cm, de hoogte is 20 cm en de diepte 4 cm. Deze tas is verkrijgbaar in de kleuren: champagne, goud, donkerblauw en zwart. Ik ben zelf gegaan voor de champagne roze kleur, deze staat perfect bij mijn look. Je shopt de Envelop Clutch XL voor €34,50. Wat vind jij van deze tas?

WIN EEN TAS VOOR JOU & JE BFF!
Ik mag iemand blij maken voor een tas naar keuze van Toutestbelle voor jou & je BFF.
Wat moet je doen om kans te maken?
1. Abonneer je op mijn YouTube kanaal
2. Volg @liekebiemans en @toutestbelle op Instagram of
Like Whatliekeloves en Toutestbelle op Facebook
3. Laat in een reactie weten welke tas jij graag zou willen

Extra kans? Laat een reactie achter onder een video!
De winnares wordt 7 februari bekend gemaakt. Goodluck sweeties! XOXO

* Deze blogpost is in samenwerking met Toutestbelle

 

Share

4 thoughts on “TOUTESTBELLE – WIN EEN TAS VOOR JOU & VOOR JE BFF

 1. Hoi hoi wat gaaaf ja ik doe heel graag mee
  Ik zou dolgraag een tas willen winnen en nog leuker is dat ook mijn vriendin peggy een tas gaat winnen hoe gaaf is dat ik volg je op alle page en ik vind deze tasje echt wel bij ons past

 2. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou Kimberly de Jager graag een champagne kleurige tas willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  (Voor mijzelf de blauwe)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.