Turkije – Granada Luxury Resort Spa & Thalasso

Summer is almolst over.. Morgen begint school weer en is de vakantie voorbij. Ik heb nog geen artikel geplaatst over mijn zomervakantie in Turkije en wil hier toch graag nog even op terugblikken, want wat een super vakantie was dat! Ik ben samen met mijn vriend (Dennis) 12 dagen naar Granada Luxury Resort Spa & Thalasso geweest. Dit is een ultra all inclusive resort en het was dus ook echt 12 daagjes heerlijk genieten & relaxen!

IMG_2602  IMG_2626

We zijn vanaf Amsterdam gevlogen naar Antalya. Vanuit daar moesten we nog een paar uur met de bus. Ons hotel was gevestigd in een klein plaatsje in de buurt van Alanya, Okurcalar. Bij aankomst werden we in het hotel heel hartelijk ontvangen. We kregen beide een glaasje champagne (cheers!) en Turkse lekkernijen. Het hotel is echt prachtig het straalt een en al luxe uit, love it. Onze kamer was ook prachtig. Er stond een tweepersoonsbed en nog een eenpersoonsbed (dit was extra). De kamer was voorzien van een minibar die elke dag werd bijgevuld. Ook hadden we een grote badkamer, ruime kast en de kamer was voorzien van een heleboel spiegels.

IMG_2837  IMG_2838

Oh.. dit was echt een perfect breakfast. Lekker aan het water, heerlijk ontbijtje (oh, take me back!) Ik vind het utra all inclusive principe echt super, je kunt de hele dag lekkere dingetjes eten. Zoveel cocktails, wafels met chocolade, fruit en lekkere hapjes als je wil! Dit is wel niet zo goed voor de lijn, maar wel echt genieten to the max.

IMG_3573  IMG_3571

We hebben de meeste dagen lekker genoten aan het zwembad. Bij het hotel is een hele grote pier, hier lagen we elke dag lekker te zonnen op een mooi wit bedje. Je kon ook fijn zwemmen in de zee, dit hebben we dan ook vaak gedaan. Verder zijn we een dagje naar Alanya geweest overdag, maar dit was veel te warm. In Alanya heb je heel veel van dezelfde soort winkels. Het was leuk om er even rond te lopen maar ik heb verder niks gekocht.

IMG_3881  IMG_3896

Hierboven zie je 2 foto’s van Alanya. Hier draag ik een maxidress van Jurkjes.com. Verder hebben Dennis en ik nog een paar leuke dingen bij het hotel gedaan zoals: hammam, jetski en paraseilen. Bij ons hotel zat een prachtige spa & thalasso. Hier kon je hammam doen, dat wilde ik heel erg graag. Voor Dennis hoefde het niet persee, maar achteraf vond hij het toch ook heerlijk! We kozen voor het Special Program for Beautiful Bronze. Dit hield in dat je eerst een coffee peeling kreeg, daarna een foam massage en toen een cacao aroma massage. Verder kregen we nog een heerlijk facemask en een facemassage. Het was echt genieten!! Toen we klaar waren voelde mijn huid ook helemaal zacht aan. Ik zou het zo weer willen doen!
Een paar dagen laten zijn we gaan parasailen, dit werd bij ons hotel door meerdere mensen gedaan. Je zag regelmatig zo’n parachute door de lucht vliegen en het leek me heel leuk om het ook eens te doen.

DSC_0021  DSC_0022DSC_0028  DSC_0032

Hier zie wat foto’s van het paraseilen. Het was echt een super leuke ervaring! Je gaat echt heel hoog de lucht in en dan heb je een super mooi uitzicht. Wat ik wel spannend vond is dat je best wel los vast zit en je zit zo hoog in de lucht. Ik dacht soms dat ik er uit ging vallen haha..
Als laatste zijn we nog met de jetski de zee op gegaan. Dennis reed en ik zat achterop. Dennis reed vol gas en dat vond ik wel heel erg eng, maar tegelijkertijd ook leuk!

IMG_4835  IMG_3597
IMG_3479  IMG_4771

Nog wat foto’s van ons: chillen in het zwembad, de lekkerste toetjes en hoe we werden verrast met een mooi hartje op ons bed.

IMG_3237  IMG_3434
IMG_3426  IMG_3317

We zijn elke avond heerlijk gaan uiteten. Er was zoveel variatie: van vlees tot vis, een rijke keuze aan salades, frietjes, sushi etc!
Elke avond was er een show op de stage. De shows waren super leuk om naar te kijken en wij zaten dus elke avond met een lekkere cocktail en shisha in het publiek. Daarna was er altijd een party op de pier of in de dicotheek. Granada heeft een grote discotheek en het was daar ontzettend gezellig!

IMG_4543 IMG_4622 IMG_4582 IMG_4591 IMG_4615 IMG_4253

We hebben echt genoten van een TOP vakantie en ik zou zo weer terug willen! Wat ik zo heerlijk vind aan vakantie is dat je 12 daagjes lekker samen kunt zijn en leuke dingen doen. Ik ben tot over mijn oren verliefd <3

IMG_3464  IMG_3462

Morgen begint school weer. Ik ga dit jaar afstuderen als lerares basisonderwijs. Leuk en tegelijkertijd ook spannend!
Ik heb in ieder geval echt een top zomer gehad! Hoe was jullie vakantie? Zijn jullie nog weg geweest?

Share

One thought on “Turkije – Granada Luxury Resort Spa & Thalasso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.