VERHUISVLOG #11: NIEUWE BANK & ROZE VELVET STOELEN

Eindelijk zijn onze bank & stoelen binnen and we couldn’t be more happier! Ons interieur is nu compleet, dus dat betekent dat de hometour er binnenkort aan komt πŸ˜€ So excited! In deze vlog laat ik jullie de nieuwe meubels zien. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

De linkse fauteuil is van Richmond Interiors. Deze staat nu boven op mijn kantoortje, zo blij mee! Ik vind het model heel gaaf en de gouden poten zijn ook helemaal te gek. De rechtse 2 fauteuils zijn van Gigameubel en deze staan in de woonkamer. Ze kleuren prachtig bij de grijze bank. Welke fauteuil is jouw favoriet?

We hebben onze bank geshopt bij Kick Collection. We zijn gegaan voor een grijze velvet 3 zitbank. Dit model heet ‘Jim’. Wij hebben er ook voor gekozen om er een hocker bij te nemen. Je kunt daar lekker je voeten op leggen als je op de bank ligt.

Verder bestel ik in deze vlog 3 verschillende mascara’s bij Friday Mascara om deze uit te testen. Welke mascara is jouw favoriet? Met de code LIEKE25 krijg je 25% korting op de eerste mascara van de herhaalservice.

Liefs, Lieke xoxo

Share

One thought on “VERHUISVLOG #11: NIEUWE BANK & ROZE VELVET STOELEN

  1. Oeh dit is de eerste keer dat ik je blog bekijk maar wat heb je toch een leuke stijl! En omg love die roze velvet stoelen, ben er dol op!❀❀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.