VERHUISVLOG #2: KLUSSEN & WIJ GAAN VERHUIZEN!

Vandaag is het alweer tijd voor de 2e verhuisvlog. In deze vlog ga ik samen met Dennis & klussen (onze ouders helpen ook een handje mee, super lief!) Ook krijgen we een heleboel pakketjes binnen met spullen die wel hebben geshopt voor ons nieuwe huis. Ik laat alles aan jullie zien! Daarnaast geef ik jullie alvast een #sneakpeak van mijn nieuwe inloopkast (omg, yes!). Enjoy watching!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

In deze vlog krijgen wij een heleboel spullen binnen die we hebben besteld voor ons nieuwe huis. Zo leuk! Deze pannenset en messen heb ik besteld via Damiware. Dit is een overzichtelijke website waar je allerlei huishoudelijke artikelen vindt, van stoelen tot aan pannen, messen en andere accessoires. Ik ben gegaan voor de pannenset van het merk Banquet. Deze set bestaat uit 11 pannen en deze zijn geschikt voor inductie. De pannen zien er mooi uit en zijn makkelijk in gebruik. De pannenset is te koop voor €129,99. De messen en andere accessoires laat ik zien in de vlog.

Bij Damiware heb ik ook deze 6 Lima eetkamerstoelen besteld. De stoelen worden verkocht per 2 en kosten €179,99 (2 stuks). Ze zijn verkrijgbaar in het grijs, lichtroze en wit. Ik ben zelf gegaan voor wit omdat ik dit heel mooi bij onze tuintafel vind staan en het ook tijdloos vind. Hoe vinden jullie de stoelen staan? Ik ben er echt super blij mee!

 

En dan… Alvast een #sneakpeak van mijn inloopkast. OMG! Dit wilde ik al zolang en zo graag. Ik kan niet geloven dat ik er nu een heb. Super happy! Deze inloopkast heb ik besteld bij Meubis. Je kunt hier jouw kast zelf samenstellen (ideaal!). Wat ik ook super fijn vond was dat een monteur deze in elkaar kwam zetten. Dat is nog eens echte service. De monteur heeft alles netjes afgewerkt en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Wat zeggen jullie: closettour??

De zitzakken op de foto hieronder zijn van het merk Sit & Joy. Op de website vind je verschillende soorten modellen. Ik ben zelf gegaan voor het model “Hawaii“. Op deze zitzak kun je zowel liggen als zitten en dat spreekt mij erg aan. Omdat we nu nog geen bank hebben gebruiken we deze zitzakken elke dag (zowel in de kamer als buiten). Als onze bank straks binnen is willen we ze buiten een mooi plekje geven om er lekker op te zonnen. Believe me, ze liggen heer-lijk. Deze zitzakken kosten €129,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hebben gekozen voor de kleur “Sand”.

Mocht je vragen hebben over een bepaald product, laat het dan zeker even weten in de comments. Ik hoop dat jullie dit weer een leuke verhuisvlog vonden!

Liefs, Lieke XOXO

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.