VERHUISVLOG #5: MINI PASHOKJES SHOPLOG PRIMARK

In deze vlog neem ik jullie mee naar Eindhoven waar ik met Sas bij de Primark ga shoppen. Daarna gaan we lekker bij MOOD sushi eten (lievelings!) Als ik weer thuis ben laat jullie mijn nieuwe koelkast, waterkoker en broodrooster van Keukenloods zien. Ik ben hier zo blij mee! Kijken jullie gezellig mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Hierboven zie je een foto van mij met onze nieuwe koelkast, broodrooster en waterkoker. Ik heb deze besteld op Keukenloods.nl. Op deze website kun je inspiratie opdoen voor jouw keuken, je kunt er je eigen keuken ontwerpen of je kunt een afspraak maken voor een ontwerp. Daarnaast kun je er terecht voor verschillende soorten keukenapparatuur.

Toen wij ons huis kochten zat er al een keuken in waar wij tevreden mee zijn, hier hoefden we dus niet meer naar op zoek. We wilden wel nog heel erg graag een kleiner koelkastje voor in de garage. Hier kunnen we dan extra drank koud zetten. Na wat rondkijken op de website kwam ik terecht bij een witte vrijstaande koelkast van SMEG. De koelkast is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wij gingen voor wit. Hij is erg handig in gebruik en helemaal naar onze smaak.

Ook waren we nog op zoek naar een waterkoker en een broodrooster. We hebben voor beide items weer voor het merk SMEG gekozen omdat we het heel tof vinden dat het dan allemaal met elkaar matcht. De waterkoker heb ik in het roze besteld (love it!). Het broodrooster had ik ook nog wel graag in het roze gewild, maar ik moet er natuurlijk ook rekening mee houden dat ik met een jongen samenwoon haha, dus zijn we voor wit gegaan.

Ik vind de retro lijn ook helemaal te gek! Wat vind jij van mijn nieuwe keukenapparatuur?

Liefs, Lieke xoxo

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.