VERHUISVLOG #6: XXL SHOPLOG: IKEA, PRIMARK & XENOS

In deze vlog neem ik jullie mee uit shoppen voor ons nieuwe huis. Ik ga inkopen doen bij Ikea, Primark & Xenos. Ben je benieuwd wat ik heb gekocht? Kijk dan gezellig mee!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Hierbij alvast een #sneakpeak van ons nieuwe interieur. Ik ben zo ontzettend blij met dit leuke hoekje! LOVE IT! De barcart en de lamp zijn van @vdbinteriors. Esther, de eigenaresse, is echt een schat! Ze helpt je bij het uitzoeken van items die goed bij je passen en ze heeft zoveel moois. Ze koopt vintage meubelen op en die pimpt ze dan helemaal met goud & marmer. Zo leuk!

De tafeltjes die er naast staan zijn van Trendyard. Wat mij betreft een super goede match met de rest van ons interieur. De tafeltjes zijn van het merk Broste Copenhagen, hebben messing poten en een taupekleurig blad. Vind je het leuk om wat te bestellen bij Trendyard? Gebruik dan de code LIEKELOVES, want met die code krijg je 10% korting op jouw bestelling.

 

Links zie je de posters op mijn kantoortje, lekker roze (i like it!). Rechts zie je de posters die op onze slaapkamer hangen. Ook daar ben ik erg blij mee. De posters zijn van het merk Desenio.

Wat vinden jullie van deze interieur sneakpeak? Ik ben super benieuwd!

Liefs, Lieke xxx

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.