VERHUISVLOG #9: SHOPPEN VOOR ONZE HOUSEWARMING!

It’s almost time for our HOUSEWARMING! In deze vlog shop ik met jullie de laatste dingetjes voor onze housewarming, heb ik een leuke fotoshoot & laat ik jullie mijn nieuwe items zien. Veel kijkplezier!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

I scream, ice cream. Ik ben dol op ijs en mocht in samenwerking met Breyers Delights de nieuwe smaken uitproberen. De nieuwe smaken zijn: Smooth Vanilla, Creamy Chocolate, Cookies & Cream, Mint Chip. Wat uniek is aan Breyers Delights is dat het ijs 30% minder calorieën en suiker bevat dan vergelijkbaar schepijs. Daarnaast is het hoog in proteïne en ook nog eens ontzettend lekker! Het ijs is o.a. te koop bij de Albert Heijn & Jumbo (grote filialen). Mijn favo smaken zijn Smooth Vanilla en Cookies & Cream. Welke smaak lijkt jou het lekkerste?

 

Hierboven zie je wat foto’s die ik die dag heb geshopt. Beide jurkjes zijn van NAKD fashion. Welk lookje is jouw favoriet?

Love, Lieke xxx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.