VIDEO: BIG GIVEAWAY!! || WIN €200 JURKJES.COM

BIG GIVEAWAY ALERT! Ik mag namelijk iemand blij maken met €200 shoppingmoney te besteden bij Jurkjes.com (mijn favo webshop voor de leukste jurkjes).  Dus doe snel mee & WIN!

In deze video laat ik jullie mijn favoriete jurkjes van deze zomer zien. Welke zou jij het liefste dragen?

Vond je deze video leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog & vergeet je niet te abonneren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  j1  j5

Mijn favoriete jurkjes van deze zomer op een rijtje. Zoals je ziet draag ik in de zomer heel graag lichte tinten. Ik hou van pastelkleuren en draag dan het liefst wit, roze en nude. De meeste jurkjes hebben ook hetzelfde model. Namelijk boven wat strakker en onder lopen ze dan wat wijder uit. Love it!

j6  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Welk jurkje is jouw favoriet? Let me know in the comments! Doe je ook mee met de winactie?

j3  j2  j4

WIN WIN WIN
Wat moet je doen om kans te maken op €200 shoppingmoney bij Jurkjes.com?
* ABONNEER JE OP MIJN YOUTUBE KANAAL

Heb je Instagram of Facebook?
Volg dan @liekebiemans en @jurkjescom op Instagram
Like Whatliekeloves en Jurkjes.com op Facebook

Laat je even in een reactie weten dat je meedoet?
De gelukkige winnares wordt bekend gemaakt op 6 oktober. Goodluck sweeties!!

Liefs, Lieke xoxo

Share

31 thoughts on “VIDEO: BIG GIVEAWAY!! || WIN €200 JURKJES.COM

 1. JA! <3 Ik kan wel wat mooie nieuwe jurkjes gebruiken! Deze zomer bijna geen zon gezien en niet op vakantie geweest, bijna geen jurkjes gekocht / gedragen! I WANT THEM! <3 Geweldige winactie!

 2. Wow! Wat een BIG winactie!!
  Ik waag heel graag een kansje omdat ik net zoals jou dol ben op jurkjes! Zou een geweldig verjaardagscadeau zijn !!
  Ik heb alles gedaan , en nu DUIMEN!

 3. Wauuuw wat gaaf! Het roze jurkje die je combineert met het tasje vind ik echt heel leuk, het staat je ook super mooi.. Ik kan zeker een nieuw jurkje gebruiken 🙂 Loveee it <3 Ik heb alle stapjes weer gevolgd.

  Liefs Kim

 4. Hoi,
  Ik doe mee! Ik volg je op fb en youtube.
  Ik heb helaas in instagram maar dat mag de pret niet drukken 😉

 5. Wouw wat een mooie actie. Ik hou van jurkjes en helemaal foto 5 de zacht roze en foto 8,9 de blauwe en de zwarte ik hou van verschillende stijlen en erg leuk om daar sieraden en schoenen mee te kunnen combineren en zelfs in de ergst kun je het dragen met vestje of colbertje. Ik hou ervan om naar een restaurant of dagje uit te gaan met vriendinnen in zulke geweldige jurkjes.

  Liefs,
  J

 6. Oooooo wat een lieve actie.. ik vol jou en jurkjes.com al geruime tijd op Facebook en instagram. Ook ben ik lid van je YouTube kanaal.. love it.. kijk niet elke dag meer de laatste drukke periode, maar ben een groot fan van je. Zie je vaak in de mooie jurkjes van jurkjes.com
  Hout zelf ook echt v zachte kleuren..
  Het mooiste vind ik de rok met top.. netjes en vrouwelijk schitterend.
  Doe heel graag mee en ook al win ik niet..gun t iedereen..succes allemaal en nog ff genieten vh mooie weer

 7. Ik doe heeeeeel graag mee vind je jurkjes echt perfect! Zou het heel heel leuk vinden om ook zulke mooie spulletjes uit te kiezen! Ik volgde jou al overal, jurkjes.com ook.. dus count me in!

 8. Wat ontzettend gaaf…. Ik loot heeeeeeeeeeeel graag mee, ik volg je op youtube, Facebook en Instagram en ook jurkjes.com volg ik op Facebook en Instagram…..

 9. Leuk leuk leuk, vind ze allemaal zo leuk! Maar mijn eerste keus valt op de eerste witte die je liet zien! Zo schattig! Love it! ♡

 10. Wat een te gekke actie. Jurken staan jou heel goed, mijn favo is nr. 3 uit de eerste rij en nr. 3 uit de tweede rij. Nr. 2 uit de laatste rij valt op door de zachte blauwe kleur die je ook heel mooi staat. Ik volgde je al op insta en FB (jurkjes.com volg ik ook al hele tijd). Nu maar duimen dat ik mijn erg sobere collectie jurken aan mag vullen, wat zeker zal lukken met het shoptegoed 🙂

 11. Wauw wat een super win actie! Ik doe natuurlijk graag mee! Ik ben helemaal fan van de twopiece Milu, maar van jou zomerjurkjes vind ik de witte ‘vakantiejurk’ (foto 2) en de roze skaterdress met lintje (foto 5) ook helemaal geweldig! Natuurlijk volgde ik jurkjes.com en jou al, heb alleen nog even op je kanaal geabboneerd. Ik ben fan! Nu fingers crossed

 12. Wat een supergave winactie! Ik doe ook mee!:) Ik vind alle jurkjes echt super mooi, en ik zou echt niet goed kunnen kiezen haha *girlsproblems*. Maar als ik dan toch iets zou kiezen dan zou ik denk ik gaan voor het jurkje met de tule rok, die vind ik zo schattig, en is echt eens iets anders/specialer, love it!

  X liefs

 13. Oh wat geniet ik elke keer weer van je leuke filmpjes. Heel vrolijk word ik ervan. En wat een schattige jurkjes, ben er helemaal weg van, die zachte kleurtjes zijn heel vrolijk! En wat staan ze jou stuk voor stuk geweldig, je kleed je altijd helemaal in dezelfde stijl als ik, erg leuk! Natuurlijk kwam ik ook deze veel te gekke win actie tegen en doe ik zeker mee!! Heel spannend. ✨☘

 14. Ik vergeet helemaal te vermelden welke jurkjes ik zelf het leukste vind die jij laat zien. Allereerst vind ik het roomwitte, beige jurkje die jij aan hebt tijdens het filmpje ontzettend leuk. Ook het tweede witte jurkje is helemaal mijn smaak. En dan om de keuze te beperken vind ik de roze top en rok set heel erg leuk. Ben benieuwd of die net zo leuk bij mij zouden staan als ze bij jou staan.

 15. Zou echt suuuppeerr gaaf zijn!! Ik heb alleen helaas geen instagram maar heb je zeker geliked op fb en geabonneerd op je YouTube kanaal. Zou helemaal te gek zijn als ik win!! 🙂

 16. Oh wauw dat is een droom! Heb je meteen overal gevolgd, YouTube, Instagram en Facebook 🙂 en wat een geweldige jurkjes! Ik vind de 2de witte, de eerste roze en de licht blauwe helemaal geweldig 🙂 wat is jouw ultieme favoriet? Mocht ik winnen ga ik als eerste voor de roze, die is zo leuk! Groetjes

 17. Superleuk, ik doe graag mee! Zomer en winter, jurkjes vind ik echt altijd leuk. 🙂

  De blauwe, de zwarte, de zalmkleurige.. Ik vind het allemaal leuke jurkjes! Die two-piece set vind ik ook leuk.

 18. Heel erg tof zijn ze allemaal! Wat een geweldige winactie!!! Ik doe heel graag mee. Ik heb alle stapjes gedaan. Mocht ik winnen, dan gaat het witte jurkje Ilze meteen mijn winkelmandje in, zo mooi! (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982, YT Tamara TS)

 19. Sprakeloos wat een gave prijs met n bruiloft van mn bff in t vooruitzicht (volgend voorjaar) en een flink aantal kilo’s wat ik nog kwijt ga raken voor die tijd komt deze prijs voor deze kersverse mama op t juiste moment. Een jurkje uitkiezen wat me nu past geeft me zelfvertrouwen een boost en een jurkje wat me op de bruiloft laat shinen
  Ik waag graag een kansje

 20. Wauw dit is echt een hele toffe winactie! Ik zou het super leuk vinden om te winnen want er staan best wel wat jurkjes van jurkjes.com op mijn wishlist!!
  Insta check, Facebook check, YouTube check

  Xxx Merel

  P.s. Je blogs en vlogs zijn echt super en jij zelf natuurlijk ook

 21. Wat een super leuke actie. Ik ben een echt jurkes meisjes en ik kan er nooit genoeg hebben in mijn kleerkast 😉 Ik heb me geabonneerd op je kanaal en volg jou en kleedjes.com op instagram. x

 22. Jaaa. Ik kon al niet meer kiezen tussen de Mireiro two piece en de Milou dress in zwart en grijs en de Feline jas… Nu zou ik ze allemaal kunnen kopen en hoef ik niet te kiezen! Ik doe mee en volg jullie beiden op insta en ik volgde je al op Youtube. Xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.