VIDEO: FURLA METROPOLIS BAG + WHAT FITS INSIDE

I’m so in love with my new bag! In deze video laat ik jullie mijn nieuwe Furla Metropolis Bolero tas zien. Ik laat jullie zien wat er allemaal in de tas past en hoe je hem kunt combineren. Kijk je gezellig mee?

Vond je deze video leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel erg tof vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn video’s!

Ik shopte mijn Furla tas bij Unique Bags & Travel, dit is een hele overzichtelijke site met een ruim aanbod aan tassen. Mijn oog viel meteen op deze beauty: een zwarte tas met extra details en gouden hardware. Love it! De tas is erg makkelijk te combineren en hierdoor erg draagbaar. MY #OOTD: Ik draag een leopard top met wijde mouwen van Kikiriki, daaronder draag ik een zwart rokje van Lofty Manner met een riempje van Zara. Ik ben dol op deze look! Wat vinden jullie?

Ik ben heel erg blij met deze tas en jullie zullen hem dan ook nog wel vaak voorbij zien komen via mijn social media kanalen. Hieronder zie je de tas nog bij 2 verschillende lookjes. Links draag ik een stippeljurk van Zara met een zwart riempje en rechts draag ik een leopard broek van Especially by Daan met een zwart topje van Lofty Manner en zwarte loafers van Sacha shoes. Voor welke look zou jij gaan?

  

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn Furla Metropolis Bolero bag vinden. Laat het zeker even weten in de comments! Deze Furla tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Voor welke tas ga jij?

Love, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.