VIDEO: MEGA SHOPLOG + TRY ON | PRIMARK, ZARA, HUNKEMÖLLER

Het is weer eens tijd voor een shoplog! Ik heb laatst wat items gekocht bij Primark, Zara en Hunkemöller die ik graag aan jullie wil laten zien. Ook heb ik een speciale bestelling geplaatst bij Sheepy. Kijk je mee naar deze shoplog? Enjoy watching!

Vond je deze video leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn video’s. Ben jij al geabonneerd?

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de items vinden! Welk item is jouw favoriet?

Love, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.