VIDEO: Unboxing mei 2016

Er staat weer een nieuwe video voor jullie online op mijn YouTube kanaal! Dit keer een unboxing met de producten die ik in de maand mei heb binnen gekregen. Over welk product zou jij wat meer willen weten? Ik ben benieuwd!

Vond je deze video leuk? Doe dan zeker even je duimpjes omhoog & vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Wat voor video zou jij de volgende keer willen zien?

Deze producten heb ik terug laten komen in mijn unboxing video:
Sperrys goud – Ikki horloges – Scholl producten – Telefoonhoesje My Jewellery – Ketting Sacha – Parfum Estée Lauder – Bobbi Brown blush – MUA Lip laquers – By LouLou clutch – Friday mascara’s – The Body Strategist producten – Estée Lauder lipgloss – L’Occitane Eau de Toilette – Yves Rocher Cream Oil lipsticks – L’Oréal douche producten – Maybelline lipsticks – Benefit Brow producten.

Naar welke producten ben jij benieuwd? Laat het even weten in de comments en dan ga ik daar zeker wat mee doen op mijn blog! Liefs, Lieke

Share

8 thoughts on “VIDEO: Unboxing mei 2016

  1. Weer een super leuke video! Ben zelf echt heel benieuwd naar de producten van Benefit, omdat ik zelf ook moeite heb met mijn wenkbrauwen. Ben benieuwd hoe jij het opbrengt. Misschien kan je daar ook een video over maken over je makeup routine 😉 xxx

    1. Dankjewel! Ik ga hier zeker nog een blog over schrijven! Ja, leuk idee. Ik ben op het moment aan het afstuderen en heb het nu nog even druk. Maar als ik klaar ben komt die video online! Liefs ♥

  2. Wat leuk om te zien welke dingen je allemaal hebt binnengekregen! Ik ben echt benieuwd naar die parfum van Estée Lauder. En welke lipgloss heb je eigenlijk op in deze video? Ik vind hem zo mooi!

  3. Ik ben erg benieuwd naar de browkit. Blijft lastig om mijn wenkies on fleek te krijgen. De clutch van byloulou is zo moooi, love it !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.