VIDEO: WIN DE NIEUWE COLLECTIE MAYBELLINE LIPSTICKS!

Ik ben dol op lipsticks en de nieuwe collectie van Maybelline is dan ook te gek! Hij bestaat uit 8 verschillende tinten en varieert van nude tot dark shades. In deze post vertel ik jullie kort wat over de verschillende lipsticks + maak je kans om ze allemaal te winnen! Are you in?

Vond je deze video leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het ook ontzettend leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn video’s en vlogs! Ben jij al geabonneerd?

Van links naar rechts zie je: Berry Bossy, Plum Passion, Lady Red, Siren in Scarlet, Fuchsia Flash, Pink Hurricane, Smokey Rose, Nude Embrace. Mijn favo kleurtjes zijn Smokey Rose en Pink Hurricane (pretty nude!) en ik was ook erg verrast door Plum Passion (lovely purple!).

Welke kleur os jouw favoriet? Je maakt nu kans om ze allemaal te winnen!! Wat moet je doen?

WIN WIN WIN!

De winnaressen wordt vandaag (15 juli) bekend gemaakt! Heel veel succes allemaal!

Love, Lieke xoxo

Share

3 thoughts on “VIDEO: WIN DE NIEUWE COLLECTIE MAYBELLINE LIPSTICKS!

 1. Ben zo hard aan het duimen!!!Prachtige kleuren van Maybelline geweldig te matchen bij verschillende outfits en moods i love them!

 2. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag deze lipsticks willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  Harde wind, sneeuw of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  (Geliket & gedeeld)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.