VIDEO: YOSMO || MAKE UP STASH FAVOURITES

My YOSMO make up stash video is nu online! In deze video laat ik jullie mijn favoriete make-up zien en vertel ik er kort wat over. Ik heb mijn make-up opgeborgen in de YOSMO (Your Own Smart Make-up Organizer), zo handig! Wat is jouw favoriete make-up merk?

Ik hoop dat je deze video leuk vond! Vond je ‘m leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en abonneer je op mijn YouTube kanaal.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb mijn favoriete make-up opgeborgen in mijn make-up organizer van YOSMO. YOSMO staat voor Your Own Smart Make-up Organizer en heeft organizers in verschillende maten en designs. Neem eens een kijkje op de website voor alle modellen. (Aanrader!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hier zie je mijn favoriete blushes. Deze blushes zijn van New Cid Cosmetics, Benefit, Bobbi Brown Pale Pink & Bobbi Brown Fresh Melon, MAC Wam Soul en Model Launcher. Welke blush vind jij het mooist?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pretty bronze.. Van links naar rechts zie je Hoola van Benefit (favo one), New Cid Cosmetics & Urban Decay.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Highlighters, ik kan er geen genoeg van krijgen! Mijn absolute favoriet is Soft and Gentle van MAC. Deze is echt zo prachtig, echt een toevoeging aan je make-up stash. Mijn andere favorieten zijn de cream highlighter van Estée Lauder en KIKO.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik gebruik heel erg graag het oogschaduw palette van MAC en NAKED. Welke oogschaduw gebruik jij het liefst?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hier zie swatches van mijn favoriete lipsticks (zonder de MAC lipsticks). Van links naar rechts: Backtalk, Urban Decay – Pink Cloud, Bobbi Brown – Posch Peach, IsaDora – Mocha Pop, Clinique – Naked, IsaDora.

Wat is jouw favoriete make-up product?

Kiss, Lieke

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.