VLOG #104: PRESS EVENT ANNA NOOSHIN SWIMWEAR

De Hunkemöller X Anna Nooshin Swimwear Collectie is uit and it’s SO pretty! In deze vlog neem ik jullie mee naar het persevent waar de collectie werd gelanceerd. Welk item is jouw favoriet? Ik ben benieuwd!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dit is helemaal gratis en je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn video’s. Lijkt me super leuk!

  

Dit is mijn favoriete bikini uit de collectie. De top is echt gorgeous en het broekje is high-waist (love it!) Je shopt de Anna Nooshin collectie hier. Voor welke bikini zou jij gaan?

Love, Lieke XOXO

Share

One thought on “VLOG #104: PRESS EVENT ANNA NOOSHIN SWIMWEAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.