VLOG #115: NIEUWE LENTE ITEMS JURKJES.COM

Een tijdje geleden mocht ik weer op de foto voor Jurkjes.com! In deze vlog laat ik jullie de nieuwe collectie zien en vertel ik jullie wat mijn favo items zijn. Je shopt deze met 10% korting met de code LIEKELOVES! Voor welk item zou jij gaan?

Vond je deze video leuk? Doe dan vooral even je duimpjes omhoog! Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van al mijn video’s!

Flowerprint is hot! Wat vinden jullie van dit floral jumpsuitje? Cute hè? Als je dit too much vind kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de bloemenprint in 1 item terug te laten komen. Hieronder draag ik een flared pants met zo’n leuk printje in combinatie met een witte blouse. Voor welke look zou jij gaan?

  

Een denim skirt mag echt niet in jouw kast ontbreken. Draag hem met een leuke croptop voor een toffe look. Zelf vind ik het ook heel erg leuk om er een spijkerjasje bij te dragen. Love denim on denim!

 
Photography by: Daria Cieplak

Welk item is jouw favoriet? Met de code LIEKELOVES krijg je 10% korting op jouw aankopen! Happy shopping ladies!

Love, Lieke xoxo

Share

One thought on “VLOG #115: NIEUWE LENTE ITEMS JURKJES.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.