VLOG #124: VAN EINDHOVEN NAAR MALLORCA!

Off to Mallorca! Samen met mijn vriendinnetje Floor ging ik voor 4 dagen naar dit mooie eiland. We verbleven in hotel Astoria Playa (so gorgeous!). Kijk je mee naar onze prachtige kamer?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpje omhoog en ik zou het ook heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn vlogs en video’s.

MY TRAVEL LOOK: hoed – ALEHOP, jurkje – Gesponnen Suiker, espadrilles – My Jewellery, tasje – Zara, suitcase – Suitsuit. In mijn vlog zie je ook wat ik allemaal meeneem op vakantie. Wat zijn jouw vakantie essentials?

 
  

This was such a lovely day! De eerste dag in Mallorca en already love it here! Prachtig hotel, prachtig weer, goed gezelschap, wat wil je nog meer? Ben jij al ooit in Mallorca geweest?

Liefs, Lieke – xxx –

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.