VLOG #125: LEKKER BUBBELEN IN MALLORCA

Bubbelen, bubbelen in het bubbelbad! Tijdens onze vakantie op Mallorca verbleven Floor en ik in het hotel Astoria Playa. We hadden een ontzettend mooie kamer mét bubbelbad. En daar moesten we natuurlijk gebruik van maken! Kijken jullie mee naar deze ontspannen dag?

Vond je mijn vlog leuk? Dan zou ik het heel erg leuk vinden als je je duimpjes omhoog doet en je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk & gratis op de hoogte van al mijn (vakantie)vlogs!

Het lookbook dat ik heb gefilmd tijdens de vakantie vind je hier. Ben jij al ooit op vakantie geweest naar Mallorca?

Liefs, Lieke – xxx –

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.