VLOG #13: Mmmeringue | Alicante

Mmm… meringue! In vlog 5 van mijn vakantie in Spanje neem ik jullie o.a. mee naar de markt. Op de markt eet ik een heel groot stuk meringue & het is heerlijk! Benieuwd naar deze vlog? Bekijk dan snel de video hieronder!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan zeker even je duimpje omhoog! Ik zou het ook heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Ben jij al geabonneerd?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Always taking pictures.. Haha! Hieronder zie je de 2 outfits die ik draag in mijn vlog. Links draag ik een top van Ydence, rok van Charlise, zonnebril van de Paperbird Concepstore, tasje van Michael Kors en een haarbandje van Hairjewelz by Elle. Rechts draag ik een jurkje van Jurkjes.com en een tasje van By LouLou!

  

Welke outfit vind jij het leukst? Doe nu nog snel mee aan de winactie van Hairjewelz by Elle. Je maakt kans op 1x een haarbandje en 1x een colourclip. De winnaressen maak ik vanavond bekend. Dus doe nog snel mee! Goodluck xxx

 

Share

2 thoughts on “VLOG #13: Mmmeringue | Alicante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.