VLOG #138: TAKE THE TREATMENT HOME

Take the treatment home! SOAP heeft een nieuwe productlijn gelanceerd: take the treatment home. Een heerlijke verzorging / behandeling die je thuis bij jezelf kunt toepassen. Ik was aanwezig bij deze lancering en ging die dag ook naar de opening van de nieuwe Bering Store in Utrecht. Het was weer een gezellig dagje! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je thumbs up! Ik zou het ontzettend tof vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal mocht je dat nog niet gedaan hebben. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs.

De outfit die ik aan heb bestaat uit een bruine top en culotte van Ana Alcazar. Daaronder draag ik mijn sandaaltjes van Sacha Shoes en ik heb mijn outfit afgemaakt met een tasje van Zara en een hoofdband van Atelier des Femmes. Wat vinden jullie van deze look?

De producten van SOAP zijn echt ontzettend fijn! #aanrader Zou jij ze willen proberen? Let me know!

Tot de volgende keer!

Love, Lieke – xxx –

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.