VLOG #139: HET GROTE BLOGGER DINER

Het Grote Blogger Diner vond dit jaar plaats in het Conservatorium hotel in Amsterdam. Samen met allerlei andere bloggers mocht ik genieten van een heerlijk 6 gangen diner gekookt door Michelin chefs. Benieuwd naar mijn favo gerecht? Kijk dan snel mee naar mijn nieuwe vlog!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal mocht je dat nog niet hebben gedaan. Je blijft dan op de hoogte van al mijn nieuwe video’s en vlogs.

Welk gerecht leek jou het lekkerste?

Kiss, Lieke xxx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.