VLOG #142: BENEFIT BROW BAR EINDHOVEN

Get your brows done! @ Benefit Brow Bar Eindhoven. Wil je ze laten waxen / verven / in model laten brengen? Dat kan allemaal! Benieuwd wat ik met mijn brows heb gedaan? Kijk dan snel mee naar deze nieuwe vlog!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en het is ook nog eens helemaal gratis. Ben jij al geabonneerd?

Ik ben heel erg blij met mijn wenkies #summerproof! Ben jij al eens bij de Benefit Brow Bar geweest?

Love, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.