VLOG #145: KAMPEREN IN ITALIË

Campinglife! Dennis en ik gingen samen voor 2 weken kamperen aan het Gardameer. En wat was het heerlijk.. In deze vlog laat ik jullie onze campingplek & tent zien. Kijk je gezellig mee?

Vonden jullie deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van al mijn vakantie vlogs! Ben jij al geabonneerd?

 

’s Avonds gaan we uiteten in het prachtige Salo. Mijn #OOTD: wit lace topje – Elise Store, zwart rokje – JOSH V, leopard muiltjes – Sacha Shoes, leopard bag – Rockin bags, camera – Olympus pen. Vinden jullie de look mooier met een knotje of haren los?

 

Dit bestel ik het liefst in Italië: vooraf carpaccio en als hoofdgerecht pizza parmaham met rucola. Zó lekker!

Heb jij al eens gekampeerd? Ik ben benieuwd!

Liefs, Lieke – xoxo –

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.