VLOG #148: VAREN OP HET GARDAMEER

Boat trips are the best trips! Als je op vakantie bent aan het Gardameer is het zeker de moeite waard om te gaan varen met een boot. Zo kun je zelf een boot huren of een boottocht maken met een kapitein. In deze vlog neem ik jullie mee aan boord! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan zeker even je duimpje omhoog! Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal zodat je op de hoogte blijft van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

 

Ik draag hier mijn leuke lace dress uit de Doutzen collectie van Hunkemöller (love it!). De haarband die ik in heb is van Atelier des Femmes. De boottrip was echt heerlijk!


Ben jij al eens gaan varen op het Gardameer?

Liefs, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.