VLOG #149: GARDAMEER VESPA TOUR

Vroom vroom, daar gaan we weer! Deze keer neem ik jullie mee op de vespa tour rondom het Gardameer. Can’t get enough of this view.. Kijk je gezellig mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het ontzettend tof vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Dit is helemaal gratis en je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn video’s!Lijkt het jou leuk om met een vespa rondom het Gardameer te rijden? Ik ben benieuwd!

Love, Lieke XOXO

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.