VLOG #151: FAVO OUTFITJES ATM ♥

Ben jij benieuwd naar mijn favo outfitjes atm? In deze vlog laat ik ze aan jullie zien! Welk outfitje is jouw favoriet?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het super tof vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk (en gratis) op de hoogte van al mijn video’s! Ben jij al geabonneerd?
  

Poppin’ red! Zelf draag ik bijna nooit rood, dus dit jurkje is voor mij een stapje uit mijn comfortzone. Maar kijk hoe leuk hij staat! Totally lovin’ it! Het jurkje heeft een v-hals en in de taille zit een strik. Onder loopt het jurkje wat wijder uit! – Lof Boutique

Having a break at one of my fav hotspots! Ik draag hier een leopard dress van Lof Boutique. Deze heb ik gecombineerd met mijn leopard shoes van Sacha shoes. Wat vinden jullie van deze combinatie?

  

Het lichtblauwe bloemenjurkje dat ik links draag is van Comegetfashion. Ik heb hem gecombineerd met een bril van Shopzerovintage en een haarband van Atelier des Femmes. Rechts draag ik een lichtroze playsuitje van Delousion in combinatie met een bril van Especially by Daan en slippertjes van Hunkemöller.

Voor welke look ga jij?

Love, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.