VLOG #154: SHOPPEN MET BOYFRIEND & R&B SUNDAY

Shopping time! In deze vlog neem ik jullie mee naar Eindhoven. Daar ga ik shoppen samen met mijn vriend en de volgende dag neem ik jullie mee naar R&B sunday! Heel veel kijkplezier!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn video’s. Ben jij al geabonneerd?

  

Ik draag hier een donkerblauw jurkje van ZARA met witte stippen. Het jurkje loopt onder wat wijder uit. Ik heb het gecombineerd met een zwarte buckle riem en zwarte laarsjes. Daarbij draag ik een zwart tasje van Furla en een vrolijke roze zonnebril. Wat vinden jullie van deze festivallook?

See u next time!

Liefs, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.