VLOG #156: RITUALS EVENT & MEGA UNBOXING

In deze vlog neem ik jullie mee naar het Rituals Event waar de nieuwe collectie wordt gelanceerd. En op het einde van de dag heb ik nog een mega unboxing voor jullie! Kijk je gezellig mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het super tof vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Dan blijf je heel makkelijk op de hoogte van al mijn video’s! Ben jij al geabonneerd?

Wat vinden jullie van mijnĀ #OOTD? Ik draag een blouse van Kikiriki met wijduitlopende mouwen. Daaronder draag ik een rokje van Lofty Manner en ik heb het gecombineerd met een riem van ZARA. Het tasje dat ik draag is van Furla en mijn sunnies zijn van QUAY. Love it!

See u next time!

Love, Lieke XOXO

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.