VLOG #165: SAMEN SHOPPEN MET WINNARES

Een tijdje geleden had ik een winactie waarbij je shoppingmoney kon winnen. In deze vlog ga ik samen met de winnares shoppen bij de Heuvel in Eindhoven. Het was heel erg gezellig en ze is goed geslaagd! Ben je benieuwd wat ze heeft geshopt? Kijk dan gezellig mee naar deze vlog!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Wat vind jij van de geshopte items?

Love, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.