VLOG #169: VAN EINDHOVEN NAAR MARRAKECH

Daar gaan we dan! Van Eindhoven naar Marrakech! Super spannend, want dit is de eerste keer dat ik een tripje maak buiten Europa. Ik ga samen met blogger Sandra Espina en we verblijven bij Club Med. Kijk je mee naar onze trip? Veel kijkplezier! 

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Love my yellow suitcases! De koffers die ik mee heb naar Marrakech zijn van het merk Suit Suit via Koffergigant. Ik heb de kleinste variant (die mag je mee als handbagage) en de middelste variant. De koffers zijn verkrijgbaar in verschillende pasteltinten. Ik vind deze gele erg leuk. Wat vind jij?

Wat vind jij van de look & feel van ons verblijf? Wij vonden het in ieder geval echt prachtig! Deze reis kun je boeken bij Reisburo de Wit.

Liefs, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.