VLOG #19: LOF Fashion Show & UPR Beauty Day

Afgelopen week ben ik naar de LOF Fashion Show & UPR Beauty Day geweest. Ik heb alles voor jullie gevlogd om jullie op de hoogte te houden! Deze vlog kun je hieronder bekijken. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, ik heb er zelf in ieder geval van genoten!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan zeker even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat zou ik echt super leuk vinden!

img_0784

De LOF Fashion Show vond plaats in Aqua Asia in Rotterdam. Dit is een nieuwe hotspot in Rotterdam. Je kunt er héérlijk eten en het is zo mooi daar!! Ik zat aan tafel met deze gezellige dames en heb een hele leuke avond gehad!

img_0156  img_0204
img_0183  img_0222

Maria Tailor zat ook bij ons aan tafel. YAY! Ik vind haar zo leuk! Maria is de eigenaresse van fashionlabel Tailor & Elbaz. Natuurlijk kon ik het niet laten om even te vragen of ik met haar op de foto mocht. Tijdens de modeshow werd prachtige kleding geshowd van de boutique LOF. Volgen jullie @lof_boutique al op instagram? Zeker even doen, is echt de moeite waard!

img_0730  img_0268
img_0270  img_0722

Bij de UPR Beauty Dag hebben we de nieuwste producten bekeken van M.A.C. cosmetics, Moroccanoil, Weleda, Otentic Perfumes, Bite Away en Herpotherms. Love it! Welk product vind jij het mooist?

Liefs, Lieke xoxo

Share

4 thoughts on “VLOG #19: LOF Fashion Show & UPR Beauty Day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.