VLOG #26: YOSMO event & Shoe shopping

In deze vlog neem ik jullie mee naar het event van YOSMO (Your Own Smart Make-up Organizer). Dit is een echte musthave voor alle make-up liefhebbers! Daarna ga ik nog lekker even de stad in en scoor ik een paar nieuwe schoenen. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Vond je mijn vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

img_2407  img_2388

Ik heb een hele leuke dag gehad en heerlijk geluncht bij Triangle PR. Wij kregen ook een make-up organizer mee naar huis, zó leuk! Ik kan niet wachten om mijn make-up stash daar mooi in te doen. Lijkt het jullie leuk als ik daar een video over maak?

Wat vonden jullie trouwens van mijn nieuwe geshopte schoenen? Hier ga ik binnenkort een blogpost over maken, dus hou mijn blog in de gaten for more! Dankjewel weer voor het kijken. Tot de volgende keer!

Liefs, Lieke
XOXO

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.