VLOG #27: Primark AW ’16 & Urban Decay Party

You should definitely check out my new vlog! Ik neem jullie namelijk mee naar de persdag van de Primark AW ’16 en de collectie is echt stunning! Daarna ga ik gezellig naar de Urban Decay party waar 100 nieuwe lipsticks worden gelanceerd. Het was een super leuk dagje! Kijk je mee?

Vond je mijn vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog & vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat lijkt me echt super leuk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb samen met Lilian en Charissa een rondje gemaakt op het event om alle mooie spulletjes te bekijken. De nieuwe collectie van de Primark AW ’16 stond daar gepresenteerd. Van home spulletjes tot aan lingerie, kleding en make-up. Ik heb zoveel mooie nieuwe items gespot!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij de home spulletjes zag ik hele leuke pinapple en flamingo accessoires. Ook een heleboel accessoires waren met rose goud afgewerkt. Love that!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik spotte een heleboel leuke blousjes, hakken & more. Voor welke high heels zou jij gaan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  p8

De nieuwe collectie van de Primark is verkrijgbaar vanaf begin augustus. Ik ga zeker wat leuke items shoppen! Jij ook?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na het event van de Primark ging ik naar de Urban Decay Party. Hier werden 100 nieuwe lipkleuren gelanceerd. En believe me, they’re so pretty! Ik ga hier nog een blogpost over schrijven, dus stay tuned!

Liefs, Lieke xoxo

Share

3 thoughts on “VLOG #27: Primark AW ’16 & Urban Decay Party

  1. Leuke vlog! Je komt heel lief over hihi. Zelf kan ik ook nooit echt iets vinden bij de primark, maar de nieuwe collectie ziet er leuk uit!

  2. Twig van MAC is één van mijn favoriete kleurtjes :-)! Wat je zegt over dat je het lastig vind om in de Primark leuke kleding te vinden, dat herken ik helemaal. Dan zie ik bij iemand anders allemaal leuke items en dan denk ik HOE en waar heb je die gevonden dan?

  3. Haha Lieke, veel ‘goud’ (schoenen, jasjes, broek) bij de Primark!
    Helemaal jouw ding toch!
    Leuk om naar te kijken weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.