VLOG #28: Brows, shoppen, food & fun + WIN!

Weet je even niet wat je op een vrijdagmiddag / avond moet doen? Kijk dan snel deze vlog! Ik laat jullie zien hoe mijn vrijdag er afgelopen week uitzag! Misschien een leuk idee om jouw vrijdag ook eens zo in te vullen? Ik ben benieuwd!

Vorige week vrijdag ging ik mijn wenkbrauwen laten doen bij SOAP TREATMENT STORE in Eindhoven. Ik ben echt heel erg blij met het resultaat! Wat vinden jullie? Daarna ging ik gezellig shoppen bij de Primark en ben ik goed geslaagd. Als jullie het leuk zouden vinden om een shoplog te zien let me know! Tot slot ging ik met mijn vriendinnen wat eten bij La Cubanita en hebben we gezellig bijgekletst. Ik heb deze dag niet echt foto’s gemaakt, dus dit is helaas een vrij lege blogpost zonder foto’s.. Maar ik hoop dat jullie mijn vlog heel leuk vinden!

Vond je mijn vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Tot de volgende keer!

Liefs, Lieke – xxx –

Share

One thought on “VLOG #28: Brows, shoppen, food & fun + WIN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.