VLOG #31: Josh V Fashion Show SS17

I’m falling in love with her collections over and over again! Maandag 4 juli was ik uitgenodigd om samen met een vriendin naar de fashion show van JOSH V te gaan. Ik helemaal blij, yay! (Because she’s my favourite designer) En ja hoor.. De collectie is weer ontzettend prachtig! Welke items staan er op jouw wishlist?

Je kunt de vlog van de JOSH V fashion show hierboven bekijken. Enjoy watching!

IMG_1014  IMG_0674

Dit was de outfit die ik naar de fashion show droeg. Ik draag hier een witte flared pants van KiimS, bruine top van Ana Alcazar en spijker jasje van Donna Dura. Daaronder draag ik nude heels & mijn Michael Kors tasje.

IMG_0816  IMG_0799

Ik nam Sascha mee naar de show en het was weer heel erg gezellig! Samen met Miranda en Trijntje dronken we wat drankjes. En even op de foto met Josh natuurlijk #powervrouw.

IMG_0771  IMG_0740

Vond je mijn vlog leuk? Doe dan even je thumbs up & vergeet niet om je te abonneren op mijn YouTube kanaal.
Wat vind jij van de nieuwe collectie? De items zijn verkrijgbaar vanaf januari 2017, dus nog even geduld..

Love, Lieke 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.