VLOG #32: Vakantie preps & diploma uitreiking

It’s summervacation! Heerlijk.. Ik heb al lekker vakantie! Donderdag 7 juli had ik mijn diploma uitreiking en die nacht ben ik vertrokken naar Italië samen met Dennis. Een nieuwe vlog over mijn diploma uitreiking & vakantie preps staat online! Kijk je mee?

Je kunt de vlog hierboven bekijken. Vond je ‘m leuk? Doe dan even je duimpje omhoog & abonneer je op mijn YouTube kanaal.

img_1477-2  img_1428-1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik draag hier een lange donkerblauwe maxidress van het merk Tailor & Elbaz. Wat vinden jullie van deze jurk? Ik heb de jurk vorig jaar geshopt, dus hij is denk ik niet meer verkrijgbaar :(. Heb jij zelf ook een maxidress in jouw kast hangen? Ik ben er dol op!

img_1478-1  img_1474-1

Even samen met mijn lieve juffies op de foto. Yay, we’re graduated!!
Bedankt voor het kijken & lezen! Tot de volgende keer allemaal!

Love, Lieke

 

Share

One thought on “VLOG #32: Vakantie preps & diploma uitreiking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.