VLOG #33: Op naar de camping in Italië!

Op naar de camping in Italië! Daar gaan we dan, met de auto en tent naar Italië. Dennis en ik gaan dit jaar voor het eerst met z’n twee kamperen. Ik heb er heel erg veel zin in! We gaan naar Lazise (heel mooi plaatsje aan het Gardameer). We rijden in 2 stukken en overnachten in Oostenrijk. Kijk je mee naar onze reis?

Na 2 jaar luxe all inclusive vertoeven in Turkije vonden Dennis en ik het wel eens tijd voor wat anders. Ik ben vroeger met mijn ouders altijd gaan kamperen in Italië en vond dat heerlijk. Dennis is vroeger ook vaker naar de camping geweest, dus dat leek ons wel wat! Ik ben altijd verbleven in eens stacaravan dus dat wilden we dit jaar ook doen. Maar pfoe, die stacaravans zijn zo belachelijk duur met z’n 2! We besloten dus om te gaan kamperen. Ja, met een eigen tent en alles erop en eraan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We hebben dus in Nederland alles gekocht. Van een tent, tot stoelen en een tafel, goede bedjes om op te slapen etc. Dat was al leuk om te doen die voorbereiding! We konden dan ook niet wachten om te gaan. Vrijdagochtend 8 juli (om 5 uur!) zijn we aangereden richting het Gardameer. We hadden besloten om in 2 delen te rijden omdat dat fijner was voor Dennis (ik rij niet graag in het buitenland). In Oostenrijk hebben we in een heel leuk hotel overnacht. ’s Avonds lekker schnitzel, die was echt heerlijk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De volgende ochtend zijn we doorgereden naar Italië. We verblijven 2 weken op camping Piani di Clodia aan het Gardameer. Deze camping hadden wij uitgekozen omdat hij vrij groot is, er genoeg te doen is, veel zwembaden heeft en het sanitair er goed uit zag. We hebben daar samen de tent op gezet en toen kon onze vakantie op de camping beginnen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vond je mijn eerste vakantie vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van alle vakantie vlogs die nog gaan komen!

Ciao, Lieke – xxx –

 

 

Share

2 thoughts on “VLOG #33: Op naar de camping in Italië!

  1. Hoe vond je het cramperen? Niets voor mij echt vreselijk wat een armoe in een tent slapen vooral als het regent. Geen airco, ik haat het.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.