VLOG #38: Dagje varen Gardameer

Mijn laatste vakantie vlog staat alweer online! Ik neem jullie mee naar de markt in Lazise, we gaan varen met de boot op het Gardameer en ’s avonds heerlijk uiteten bij Cordonega. Heel veel kijkplezier!

Vond je deze vakantie vlog leuk? Dan zou ik het super vinden als je je duimpjes omhoog doet en je abonneert op mijn YouTube kanaal. Er komen namelijk nog heel veel leuke vlogs en video’s aan. En op die manier kun je makkelijk op de hoogte blijven!

b1  b2  b3  b5

Dennis en ik vertrokken al heel vroeg naar de markt in Lazise om de drukte voor te zijn. ’s Middags is het er namelijk ontzettend druk (en warm) en daar hadden wij niet zo’n zin in. We kochten allebei 2 pizzaborden op de markt. Leuk zijn ze hè!

b4

Naar de markt droeg ik dit snoezige gele jurkje van Labee. Dit in combinatie met mijn witte Michael Kors slippertjes en bruine Michael Kors tasje. In felle kleurtjes lijk je altijd bruiner vind ik!

b9  b6
b7  b8

Varen op het Gardameer is echt heerlijk! Als je een boot huurt zou ik je wel adviseren om hem meteen een paar uur te huren. Zo kun je er ook echt een hele middag plezier van hebben. We vonden het zo leuk dat we dit zo nog een dagje zouden doen. Echt even lekker relaxen! Je hebt trouwens ook geen vaarbewijs nodig, dus je mag gewoon een boot huren. Lekker samen met z’n 2 het water op, was helemaal top!

Heb jij al ooit met een boot gevaren?

Liefs, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.