VLOG #39: Tarzan & Dame Blanche

Ben jij al naar de film Tarzan geweest in de bioscoop? Ik vind het echt een aanrader! Ik ging samen met Dennis naar deze 3D film en ’s avonds gingen we lekker uiteten. Een vlog van deze dag staat nu online op mijn YouTube kanaal.

Vond je de vlog leuk? Thumbs up & don’t forget to subsribeZo kun je op de hoogte blijven van al mijn vlogs & video’s!

img_2872

De outfit die ik die dag droeg bestond uit een zwarte croptop van Josh V en een witte mesh skirt van Tailor en Elbaz. Onder de rok droeg ik zwarte slippertjes en ik had mijn Michael Kors tas mee. Aan mijn tas heb ik een leuk lichtblauw fluffy bolletje van Josh V hangen. Echt leuk om je tas mee te pimpen!

img_2885  img_2906  img_3072

’s Avonds ging ik uiteten met papa, mama, Jelle en Dennis bij de Boschwachter in Heeze. Je kunt daar heel leuk buiten op het terras zitten en lekker eten. Ik bestelde vooraf een carpaccio (verrassend), als hoofdgerecht zalm met tagliatelle en spinazie en als nagerecht een dame blanche. Hmm so delicious!

Wat bestel jij graag als je gaat uiteten?

Liefs, Lieke – xxx – 

Share

One thought on “VLOG #39: Tarzan & Dame Blanche

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.