VLOG #40: Tent in de achtertuin?!

Tent in de achtertuin?! Ja hoor, we kregen ineens het spontane idee om de tent in de achtertuin op te zetten. Helaas zijn we niet meer in Italië, dus dan maken we er hier maar even een camping van. Als het weer nou even meewerkt is het helemaal top! 

Ik ga gezellig met mijn vriendinnen wat lunchen, shoppen & bijkletsen in Eindhoven. We hebben geluncht bij het Happiness Café and to be honest.. ik zou er niet nog een keer terug gaan. Hoewel dit er natuurlijk uitziet als een plaatje was de service echt minder. We moesten ontzettend lang wachten totdat er iemand naar ons toe kwam. Die ook nog eens erg onaardig deed. Vervolgens kregen we de boodschap dat we ons eten zelf binnen moesten halen (mag best ergens vermeld worden).

Mijn sapje was echt blehhh niet lekker gewoon.. En dat voor €4. Maar goed, dat is natuurlijk mijn smaak. Broodje was wel prima! Ondanks dat het wat tegenviel had ik wel good company, dus het was gezellig. Daarna zijn we de stad in gegaan en heb ik nog wat leuke dingetjes geshopt! (oops I did it agian..)

Yay! Campinglife in de achtertuin. Echt super gezellig!! Heb jij al eens in een tent geslapen?

Liefs, Lieke xoxo

Share

One thought on “VLOG #40: Tent in de achtertuin?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.