VLOG #42: Red velvet cake & Etos Friend

Lieve allemaal, wat leuk dat jullie weer kijken naar een nieuwe vlog! Ik neem jullie in deze vlog weer mee naar Amsterdam waar ik gezellig met Lilian ga ‘lunchen’. Daarna gaan we naar het Etos event. Veel kijkplezier!

Ik hoop dat jullie deze vlog weer leuk vonden. Ben je nog niet geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Dan kan dat hier. Ook zou ik het heel erg leuk vinden als je je duimpjes omhoog doet!

Selfie before leaving.. Ik maak altijd graag selfies op de zolder (bij het zolderraam), het licht is daar zo mooi! De top die ik aan heb is van Voyar La Rue en mijn choker is van GotYa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Look at all these products, they look so pretty! Vanaf nu af aan ben ik dus Etos Friend. Dat betekent dat ik elke maand een leuke goodiebox ontvang met mooie producten van de Etos om deze te testen. Ik zal jullie dan op de hoogte houden wat ik er van vind. Hope you’ll like it!

Liefs, Lieke xoxo

 

Share

2 thoughts on “VLOG #42: Red velvet cake & Etos Friend

  1. Ik vond de producten van de Botanical Boost lijn ook zo mooi. Heb lekker dezelfde producten meegenomen, ben er tot nu toe erg tevreden mee.. maar mijn huid is dan ook best makkelijk :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.