VLOG #43: Shoppen in Den Bosch met mama ♥

Shopping time! Afgelopen week ging ik samen met mama gezellig naar Den Bosch. Samen shoppen, lunchen, wijntjes drinken it was fun! Ik heb deze dag ook weer voor jullie gevlogd en ik wens jullie veel kijkplezier!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je thumbs up & don’t forget to subscribeZo ben jij als eerste op de hoogte van mijn nieuwste vlogs.

img_3902  img_5965

Dit is de outfit die ik die dag aan had bestaat uit een witte top van Loavies en culotte van Ana Alcazar. Ik kreeg allemaal complimentjes over mijn outfit van mensen in de stad, zo lief! Verder draag ik mijn witte sneakertjes & crossbody van Michael Kors.

img_3845  img_3878

Als we gaan lunchen kies ik altijd voor carpaccio, maar dan ook gewoon echt altijd.. Je kunt mij gerust een carpaccio addict noemen. Ik vind het zó lekker!

img_3755  img_4859

Ik heb een hele gezellige dag gehad met mama en ben ook super blij met mijn aankoopjes! Wat vinden jullie van mijn make-up hoekje? Leuk is het geworden hè! Ik vind de spiegels en het rose gouden mandje er ook ontzettend leuk staan.

Kiss, Lieke

Share

One thought on “VLOG #43: Shoppen in Den Bosch met mama ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.