VLOG #49: Sporten? & Truffelburger met mayo

Ik ga weer sporten! In deze vlog vertel ik jullie er meer over. Maar het wordt geen healthy lifestyle hoor.. want ’s avonds eet ik gewoon lekker een truffelburger met mayo en frietjes. Benieuwd naar deze dag? Bekijk dan snel mijn nieuwe vlog!

Hebben jullie tips hoe je het sporten goed kan volhouden? Ik ben heel erg benieuwd! Ik heb wel gemerkt als je met iemand afspreekt je wel sneller gaat omdat er een soort van ‘verplichting’ is. Maar het blijft lastig.. Ik hoop dat ik deze goede voornemens goed vol kan houden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heb jij de video al gezien van mijn favoriete kledingstukken van dit moment? Je kunt deze video hier bekijken. Ik laat jullie al mijn favoriete kleding zien en vertel jullie er wat meer over. Welk kledingstuk vind jij het mooist?

Ik hoop dat jullie deze vlog leuk vonden. Vond je ‘m leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal.

Tot de volgende keer!

Love, Lieke

Share

One thought on “VLOG #49: Sporten? & Truffelburger met mayo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.