VLOG #6: Persdagen Amsterdam Dag 1

NEW VLOG ONLINE! Deze week komen er 3 vlogs online over mijn bezoek aan de persdagen in Amsterdam. Ik ben 3 dagen naar Amsterdam geweest en heb daar een heleboel leuke meetings en events gehad. Dit heb ik allemaal voor jullie gefilmd. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Vond je deze video leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog & vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hierboven nog een kleine foto impressie van de eerste dag. Ik heb deze dag een meeting gehad bij SistersPoint, ZAG sieraden en 2 pr bureau’s bezocht. Daarna ben ik lekker gaan uiteten. Het was een hele leuke dag! Ik merkte wel dat ik het soms nog lastig vond om te vloggen.. Dit is echt even wennen haha. Maar wie probeert, leert vanzelf :)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selfie time o’clock! Ik maak hier een selfie met mijn nieuwe hoesje “The Perfect Selfie”. In dit hoesje zitten lampjes en daardoor is deze ideaal als het donker is. Dan kun je altijd een mooie selfie maken.

Ik hoop dat jullie mijn vlog leuk vonden. Deze week komen de andere 2 ook online! Heb je nog tips / opmerkingen? Let me know! Liefs, Lieke

Share

12 thoughts on “VLOG #6: Persdagen Amsterdam Dag 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.